Selecteer een pagina

Voortbordurend op de samenwerking voor de Osse carnaval 2019 “55 jaar, schik mè mekaor”, kunnen we in 2020 gaan “Hosse in ’t Osse” met hetzelfde samenwerkingsverband tussen Stichting Carnavalsviering Oss (SCVO), CV ’t Ken Net, de Foempers, Nie Dûk Zat, CV de Hekkesluiters, het Ossekoppenplein en zalencentrum Vivaldi. Met trots presenteren we voor de tweede keer een aantal fantastische carnavalsevenementen in twee échte Ossische locaties.

De twee dichte, verwarmde aaneengeschakelde tenten op de Heuvel vormen het Ossekoppenplein en ondanks het eerdere succes, worden de nodige verbeterpunten doorgevoerd om 2020 tot een waar spektakel te maken voor iedereen. Ook de zalen van Vivaldi krijgen een andere indeling om de feesten perfect te kunnen combineren met live muziek van kapellen. Met Het Foute Bouwersbal, BAMMM!, Hossen in de Tent, Alaaf!, ’t Betere Feest en de Laotste Uurkes is er voor iedereen iets leuks, jong en oud, kapel of club of ongebonden, juist wel of juist niet een Ossenaar: Allemaal Hosse in ’t Osse.

Hé en overdag dan? En maandag? De SCVO als overkoepelende stichting zit niet stil en zet het Ossekoppenplein naast de feesten natuurlijk ook in voor Heuvelklets, de Jeugdoptocht, Keinderdweilen, de Grootstedelijke optocht, Sokkenbal, Dweilmaondag en de Boerenbruiloft. Op maandagavond blijft de tent voor iedereen geopend en is toegankelijk op vertoon van een dweilkaart. Toch nog even genieten van dat ene laatste drankje na dweilen, met verschillende artiesten om de schik erin te houden. Iedere dag tijdens carnaval is er op deze manier genoeg te doen. Gezamenlijk, gebroederlijk, gezellig. Feest!