Selecteer een pagina

Je leest het goed, je bent van harte uitgenodigd om de carnavalsvrijdag af te trappen op ’t Ossekoppenplein! Vrijdag 21 februari start de 56ste Ossische carnaval en of je nou een carnavalswagen hebt gebouwd of niet, iedereen is gewoon met z’n allen welkom in onze grote dichte feesttent. Voor de tweede keer in de geschiedenis van het plein ga je er op de eerste dag al bij willen zijn. Deins mee met René Karst, de Double DJ’s en PartyFrieX of juist met de gezellige klanken van Osse kapellen in de tweede tent. Beleef waar het dit jaar om gaat: Hosse in ’t Osse!

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.ossecarnaval.nl of via Opera Men (de carnavalswinkel) en kosten € 15,00 per stuk. Het feest duurt van 20:00 tot 01:00, de minimum leeftijd is 16 jaar en legitimatie is verplicht.

Het Foute Bouwersbal is een initiatief van Stichting Carnavalsviering Oss (SCVO), Samen Carnaval in Oss (SCIO/Alaaf!), ’t Ossekoppenplein, Zalencentrum Vivaldi, CV ’t Ken Net, Nie Dûk Zat, de Foempers en CV de Hekkesluiters.

Time Table

 

20:00 uur Tent open
20:00 uur Dj Many More
21:30 uur René Karst
23:00 uur Double DJ’s
00:00 uur PartyFrieX
01:00 uur Einde evenement