Selecteer een pagina

Beter! En zeker wel terug op het Ossekoppenplein! Of je nou gewonnen of verloren hebt in de optocht, de Osse carnaval gaat gelukkig gewoon door. Hosse in ’t Osse! Vergeet de zere voetjes, alle pijn en moeite, de traantjes van geluk of de traantjes van verdriet. Kijk je ogen uit en doe vrolijk mee met DJ Many More, steengoede feestband de Daredevils en eeuwige zuipschuit Lamme Frans! Lossen met die Trossen! Gezamenlijk kunnen we er een nog veel beter feest van maken dan alle voorgaande jaren bij elkaar, de Heuvel weet straks niet wat hem overkomt. Eersteklas lachen met een hoofdletter L.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.ossecarnaval.nl of via Opera Men (de carnavalswinkel) en kosten € 15,00 per stuk. Het feest duurt van 20:00 tot 01:00, de minimum leeftijd is 16 jaar en legitimatie is verplicht.

Speciale vermelding: Om de ombouw en overgang zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen, van de prijsuitreiking van de Grootstedelijke Carnavalsoptocht naar Het Betere Feest, willen we u vriendelijk verzoeken de feesttent kort te verlaten. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Het Betere Feest op ‘t Ossekoppenplein is een samenwerkingsverband van Stichting Carnavalsviering Oss (SCVO), Samen Carnaval in Oss (SCIO/Alaaf!), ’t Ossekoppenplein, CV ’t Ken Net, Nie Dûk Zat, de Foempers en CV de Hekkesluiters.

Time Table

20:00 uur Tent open
20:00 uur Dj Many More
21:15 uur Daredevils
22:45 uur Dj Many More
23:00 uur Daredevils
00:30 uur Lamme Frans
01:00 uur Einde evenement